Servicii

Servicii 2018-05-21T07:28:05+00:00

Smart money investments

  • Investim în start-up-uri (pre-money sau seed capital) în calitate de Angel Investor sau Co-fondatori. Ticketul nostru este de regulă până la 25.000 de euro. Suntem investitori activi si urmarim să dezvoltăm afacerea împreună cu fondatorii pentru a creşte companii de succes care creează avantaje competitive pe termen lung.

Sindicalizări de investiţii

  • Dispunem de know-how în sindicalizarea de investiţii şi în funcţie de tipul de proiect startup ne putem ocupa de sindicalizarea rundelor de pre-seed sau seed capital.

Business Mentoring

  • Mentoratul în business este un proces care activează abilităţile celor mentoraţi în cadrul rolului lor. Urmărim să dezvoltăm cunoştinţele şi abilităţile mentee-ului, prin acordarea de sfaturi valoroase din experienţa noastră de business şi investiţională şi îl ajutăm să-şi construiască reţelele profesionale.

Business Planning Advisory

Asigurăm suport şi servicii de business planning cu precădere în proiectele în care ne implicăm investiţional. Consultanţa de tip business planning combină experienţa în management, analiza economico-financiară, cercetare de piaţă, finanţe şi pieţe de capital, fiind utila pentru antreprenori şi startups interesate pe de o parte de a valida fezabilitatea ideilor de business iar pe de altă parte interesate de a obţine finanţare din partea investitorilor (capital de risc, business angels, bursa, etc).

Noi privim planul de afaceri ca un proces complex şi serios, succesul unei afaceri depinzând de modul în care aceasta este planificată.
În cadrul sesiunilor de consultanţă recomandăm o anumită structură a planului de afaceri, dar fiecare business plan este personalizat, în cele din urmă – în funcţie de obiectivele şi necesităţile antreprenorului. În concluzie, business plan-ul reprezintă fundaţia fiecărei afaceri. Calitatea şi coerenţa planului de afaceri este crucială pentru atragerea atenţiei investitorilor sau pentru atragerea fondurilor, în special pentru un întreprinzător începător care nu are un istoric în administrarea afacerilor.

Pentru mai multe informatii despre acest serviciu de advisory privind elaborarea planurilor de afaceri vă rugăm să consultaţi – Broşura de prezentare

Ready to talk?

Vă invităm să ne contactați, și să ne trimiteți detalii sau întrebări despre proiectele dvs.

Iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Let’s Talk