Experienta & Viziune

About 2018-05-21T17:49:54+00:00

Despre Noi

PRIMAINVEST CAPITAL MANAGEMENT SRL este o companie de investiţii localizată în Cluj-Napoca, Regiunea de Nord-Vest, România. Activitatea principală a companiei o reprezintă investirea fondurilor proprii şi managementul profesionist al activelor deţinute. Compania nu desfaşoară activităţi de intermediere financiară, ci exclusiv activităţi de investiţii în nume propriu.

Compania a fost înfiinţată în aprilie 2004 în Cluj-Napoca de către un economist cu o bogată experienţă în consultanţă de afaceri, project financing, dezvoltarea şi managementul proiectelor, sectorul bancar, pieţe de capital şi investiţii financiare, iar timp de 10 ani a operat în industria de consultanţă având un bun renume în industria de profil. Începănd cu anul 2014, compania şi-a restructurat activitatea, astfel că în prezent se axează în principal pe activitatea de investiţii şi managementul activelor deţinute.

Suntem interesaţi cu precădere de investiţii în piaţa de capital locală şi globală, în companii cu potenţial de creştere sau în companii subevaluate din punct de vedere fundamental. De asemenea, avem un interes deosebit în zona de investiţii cu capital de risc în start-upuri inovative (pre-money, seed capital) în domenii precum business online, fintech, healtcare. Ne implicăm în proiecte de startup cu experienţa de business acumulată în sute de proiecte de consultanţă şi investiţionale, facilitând accesul la un network solid de colaboratori profesionişti şi jucând rolul unui investitor activ.

Serviciile de tip Advisory, respectiv activităţile de consultanţă, sunt orientate cu precădere către proiectele în care suntem implicaţi investiţional, de o manieră selectivă, în funcţie de tipul de consultanţă, profilul proiectului şi al fondatorilor. Dispunem de know-how în sindicalizarea unor runde de seed capital, în consultanţă pentru planificarea strategică şi dezvoltarea afacerilor startups, business planning şi analiza financiară.

Ce ne recomandă?

 • Implicarea în peste 100 de proiecte investiţionale din perspectiva managementului de proiect şi a consultanţei de business

 • Investiţii într-un număr de 5 startupuri locale în ultimii 3 ani (în domenii precum ecommerce, distribuţie, fintech, healtcare)

 • Peste 20 de ani experienţă pe piaţa de capital din România

 • Experienţă în diverse domenii de activitate conexe: consultanţă de afaceri, evaluarea afacerilor, project financing, dezvoltarea şi managementul proiectelor, sectorul bancar, fuziuni şi achiziţii.

 • Un network solid şi un sistem de parteneriate cu specialişti reputaţi din diferite segmente ale spectrului economic.

Motto

Buy a stock the way you would buy a house. Understand and like it such that you’d be content to own it in the absence of any market.

Warren Buffet

Parteneri care ne recomanda!

Meet The Team

Any Questions?

Suntem o companie de investiţii localizată în Cluj-Napoca, Regiunea de Nord-Vest, România. Activitatea principală a companiei o reprezintă investirea fondurilor proprii şi managementul profesionist al activelor deţinute.

Strategia investiţională a companiei noastre presupune expunerea pe următoarele instrumente şi proiecte investiţionale:

 1. Pre-money, respectiv finananţarea unor idei inovative, creative dezvoltate de tineri antreprenori, freelanceri sau echipe de tineri care lucrează la dezvoltarea unor concepte noi de produse şi servicii (versiunnea Beta) .
 2. Seed Capital, respectiv investiţii în startup-uri încă din faza incipientă a afacerii (early stage funding), împreună cu suportul activ oferit în zona de dezvoltare, network, parteneriate strategice, sindicalizare runde de invesiţii.
 3. Investiţii financiare în acţiuni ale unor companii listate la Bursă, atât pe pe piaţa internă cât şi pe piaţa externă.
 4. Investiţii financiare în acţiuni ale unor companii nelistate de tipul “small growing companies” aflate în perioada de prelistare la bursă.
 5. Investiţii financiare în instrumente financiare cu venit fix (titluri de stat, certificate de depozit, obligaţiuni municipale şi corporatiste).
 6. Investiţii alernative (real estate, aur).
 7. Investiţii în alte tipologii de proiecte solide, pe termen lung, care pot genera venituri pasive identificate clar, reglementate.

Oferim servicii de consultanţă orientate cu precădere către proiectele în care suntem implicaţi investiţional, de o manieră selectivă, în funcţie de tipul proiectului şi de profilul fondatorilor. Dispunem de experienţă şi know-how în sindicalizarea unor runde de seed capital, în consultanţă pentru planificarea strategică şi dezvoltarea afacerilor startups, business planning şi analiza financiară.

Ne poţi transmite mail la adresa florin.pop@primainvest.ro sau completând formularul de contact din homepage.

Experienţa deosebită a fondatorului şi managerului companiei în piaţa de business şi investiţională din România (peste 20 de ani experienţă pe piaţa de capital din România). Detalii: www.florinmpop.ro . Implicarea companiei în peste 100 de proiecte investiţionale din  perspectiva managementului de proiect şi a consultanţei de business. Investiţii într-un număr de 5 startupuri româneşti în ultimii 3 ani (în domenii precum ecommerce, distribuţie, fintech, healtcare). Un network solid şi un sistem de parteneriate cu specialişti reputaţi din diferite segmente ale spectrului economic.

Etapele care propunem să le parcurgem împreună cu iniţiatorul (ii) unei investiţii sunt prezentate la pagina: https://primainvest.ro/cum-investim/

Dintre companiile listate la Bursă urmărim cu precădere sectorul energetic şi financiar:

http://www.transelectrica.ro

https://www.electrica.ro/

http://www.stk.ro/

Dintre firmele startup şi nelistate cele mai importante participaţii sunt:

www.blugento.ro

www.telios.ro

www.ugearsmodels.ro

Ready to Talk

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.